Kalendář

Takže.Rozhodla jsem se,že zorganizuji vlčí kalendář - když už máme dračí ;) Ted k věci - o co jde a co potřebujeme:

1) Potřebujeme sponzory,já mohu zaplatit maximálně částku 1000,pokud mi ji táta dá..Protože ve svých 13 letech asi moc peněz mít nebudu :) nebo je tu druhá možnost - každý zaplatí náklady za svůj kalendář,nebo se složíme,kalendáře prodáme na srazech,a zbylé peníze se vrátí majitelům NEBO zůstanou u zodpovědné osoby,která je uschová pro další potřeby komunity (další kalendář,ceny do soutěží....)

2) Potřebujeme kreslíře ;) což si myslím nebude takový problém :)

3) Jakým způsobem se bude kreslit ? Můžete kreslit digitálně i tradičně,na které období chcete.Vybraná porota (která samozřejmě také může kreslit) pak vybere 13 obrázků,které se objeví v kalendáři.

4) Pokud kalendář jakkoliv podpoříte,bude vaše jméno/přezdívka uvedena na zadní straně kalendáře,budou uvedena jména VŠECH zůčastněných - tedy i těch co kreslily,a nebyli vybráni,nebo těch co kalendář aktivně propagovily ;)

 

5) a ted to důležité:

Formát obrázků:

pokud ručně,tak pokud možno na tvrdý papír nebo na čtvrtku,rozměry jsou  27 x 30 cm

Sponzoři:

Gara (organizátorka);ladyVivianne(není jisté);Cally

Ochotní kreslíři:

Eleweth;SoulEevee99;Syndraia(možná);ladyVivianne;DeeLeaf(možná);Cally;WolfWolfie;Nenci;Amber;Angelka;Awaken+design;Sharley;Gara(já);Afi;Nenci;Shareza;Ruchiel;

 

Porota:

Eleweth;Gara

Kdo jaký měsíc:

Úvodní stránka: Gara
leden- Ruchiel*;Vivi (?)
únor-Cally;
březen- Cally
duben- Nenci
květen-Sharley
červen- Amber;Vivi
červenec- SoulEevee99
srpen-Lenkka
září-
říjen-
listopad- Eleweth*
prosinec-Angelka

kdyby se někdo divil...Eleweth kreslí všeobecně podzim,uvidíme až podle obrázku ;) jinak pokud by na nějaký podzimní měsíc,který chtěla El,nakreslí někdo také hezký obrázek,tak se to prořadí tak,aby tam byl i Eliin,i jeho ;)

*takto označení tvorové mají private obrázky - tedy jsou lepší úrovně a nemají čas kreslit zbytečně,takže jejich obrázky budou v kalendáři na 100%

Hotové obrázky:

 Cally - Únor                                           Sharley - Květen                             Vivi - červen                                 Ruchiel - Leden

 

         

Kalendář

Datum 28.05.2010
Vložil Gara;adminka
Titulek Re: jup

ok,do hodiny to tam bude ;)

Datum 23.05.2010
Vložil Nenci
Titulek Vlci

Omlouvám se, že jsem přišla pozdě,ale neměla jsem čas. Ale tak, chtěla jsem se zeptat, jestli musí být ti vlci reální? Jako, nebudu je dělat komixový, to ne, ale jestli nemůžou mít třeba jiný barvy, nebo nějaký detaily co normální vlci nemaj. Díky za odpověd.

Datum 25.05.2010
Vložil Gara;adminka
Titulek Re: Vlci

ne,nemusí.Komixoidní to ne,ale bylo by dobré kdyby jsi zapojila fantazii ;) můžeš ;)

Datum 23.05.2010
Vložil Gara;adminka
Titulek Hey

Jste tady ? Kdo jste měl otázky tak se ptejte dokud mám čas ;)

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode